sentrumshagene

Velkommen til Hus C

Hus C i Sentrumshagene består av 42 lekre leiligheter fra 38-127 kvm. Her er leilighetene for deg som trenger større plass, er opptatt av høy kvalitet og søker noe lettstelt.

Under vises illustrasjoner av et utvalg av
leilighetene som tilbys i Hus C.
For full oversikt over alle leilighetstyper se boligvelger.

Om leilighetene

I dette salgstrinnet finner du prosjektets største leiligheter forankret i høy kvalitet og komfort. Her finnes det en god variasjon av leilighetstyper i størrelser fra 38-127 kvm. Huset ligger vakkert og usjenert til mot sørvest og vender ut mot et frodig, bilfritt gatetun. 

Det er valgt solide materialer og planløsningene er gjennomtenkte slik at leilighetene blir enkle å innrede. Leilighetene leveres med lekre stilpakker fra HTH, smakfulle bad med valgfrie fliskonsepter, integrerte hvitevarer og enstavs eikegulv. Med vestvendt orientering er fordelene mange. Fra din takterrasse eller balkong kan du nyte både ettermiddags- og kveldssol, mens alt du trenger i hverdagen er i hundremeters avstand. Alle leiligheter har behagelig heisadkomst direkte fra sin oppgang til felles bodarealer og garasjekjeller.

Alle leilighetene i Hus C har også tilgang til byens største takhage, på toppen av Hus A. Her kan du dyrke grønnsaker, nyte solnedgangen eller invitere venner og familie. Mulighetene er mange! 

Toppleilighet

Leilighet CB501 er en lekker toppleilighet på 127 kvm med 2 balkonger og fantastisk utsikt. 

Solrik og privat takterrasse  

Leilighet CA302 kan tilby solrik takterrasse
på hele 23 kvm

Sydvendt markterrasse 

Leilighet CA102 har privat sydvendt markterrasse på 7 kvm.

SENTRUMSHAGENE

Meld din interesse her!