sentrumshagene

SALGET ER I GANG!
OVER 58 SOLGTE!
Kommende visninger:
Torsdag 21.09. Kl. 12.00-13.00
Søndag 24.09. Kl. 13.30-14.30


Kontakt megler

NÅ ER SALGET I GANG! 

---

Velkommen til Sentrumshagene, et boligprosjekt som vil inspirere med sin spennende arkitektur, vakre uteområder og den største takterrassen i Ås. 


Sentrumshagene ligger midt i hjertet av Ås sentrum med umiddelbar nærhet til alt du trenger. Prosjektet består av 139 leiligheter fordelt på 3 leilighetsbygg og kan skryte på seg den beste beliggenheten i Ås sentrum. 

Prosjektet er tegnet av anerkjente DARK arkitekter med mål om å skape et signaturprosjekt som skiller seg ut i mengden - et sted du vil være stolt av å bo i.

Første salgstrinn er i salg og består av 60 selveierleiligheter med gode planløsninger og høy standard. De fleste leilighetene vil få ekstra romslige balkonger og tilgang til fantastiske felles uteområder.

Se boligvelger for å sikre deg din drømmebolig!
Bud kan legges inn elektronisk via boligvelger. 

Velkommen til visninger i vårt visningssenter (Skoleveien 2)

Pris

Fra 3 695 000,-

Størrelse m²

36 - 127

Soverom

1 - 3

Estimert innflytting

Q3 2025

Sol, uterom og vakker takhage

Et av høydepunktene i Sentrumshagene er den innholdsrike takhagen som tilbyr en rekke små og intime soner, så vel som større og sosiale områder. Her kan du samle venner og familie til sosiale sammenkomster, eller slappe av i ettermiddagssolen med en podcast eller en god bok.

Spennende sosiale soner med dyrkningsmuligheter og samlingsplasser å sitte eller ligge på gjør at takterrassen og byrommet blir møteplassen eller fristedet du trolig vil glede deg til å komme hjem til.

Når du er mett på sol eller utsikt og sulten melder seg, er det bare å ta heisen ned til gateplan. Her planlegges det for restaurant eller kafè - kjekt når tiden ikke strekker til og middagen har gått i glemmeboken.

PROSJEKTSTATUS

 • PLANLEGGING

  Godkjent rammetillatelse

 • SALGSSTART

  23 mai 2023

 • BYGGESTART

  Q3 2023

 • FERDIGSTILLELSE

  Q2-Q3 2025

God bokvalitet

I Sentrumshagene kan du snart flytte rett inn i flotte leiligheter med gode planløsninger, der alle leilighetene har romslige, solfylte balkonger. Felles for alle leilighetene er at de blir lyse, med store vindusflater og får gode kvaliteter fra velkjente leverandører. Det leveres ferdige kjøkkenløsninger med integrerte hvitevarer og moderne flislagte bad. 

Uterommene tilrettelegges slik at trivsel alltid vil stå i høysetet. Du vil garantert tilbringe mye tid på den romslige og innholdsrike takterrassen deisgnet til glede for alle som slår seg ned i Sentrumshagene. Her kan du nyte dagen eller kvelden, mens nye naboer blir til nye venner. 

Romslige balkonger med gode solforhold

Vakker takhage, felles hage og frodig gårdsom

Underjordisk garasjeanlegg med opplegg for el-billader

19 minutter til Oslo Sentrum

Kino, kultur og restauranter rett over gaten

Bo med kort avstand til det du trenger

I Sentrumshagene vil du ha tilgang til en rekke fasiliteter i nærområdet som gjør hverdagen enklere og mer behagelig. Du kan enkelt gjøre unna nødvendige ærend på vei hjem, nyte en middag med venner eller se en film på kino. Alt er tilgjengelig i hundremeters avstander fra Sentrumshagene. Togstasjonen ligger også et steinkast unna og fører deg til Oslo på kun 19 minutter. Her er du aldri langt unna det som skjer enten det er i Ås eller i storbyen.

Velkommen hjem!

Nyt fritid med gode venner!

Vårt fokus på sosiale samlingsplasser og tilrettelegging av nye konsepter på gateplan vil skape et mer levende sentrum. I første etasje vil det bli hyggelig kafè, restaurant eller annet sosialt samlingssted der man kan treffes over et glass og en matbit etter jobb og studier. 

Intensjonen er at det på gateplan skal skapes flere sosiale samlingsplasser som skaper et dynamisk og velfungerende miljø i Sentrumshagene.

Har du et passende konsept eller et ønske om å etablere din bedrift, ta kontakt med oss. Vi ønsker å komme i kontakt med både næringslivsaktører og personer som vil satse i våre flotte lokaler. 

SENTRUMSHAGENE

Meld din interesse her!

Kontakt våre meglere

Trenger du finansiering?