sentrumshagene

Området

Syd for Oslo, i den vakre landbrukskommunen ÅS utvikler vi kvartalet Sentrumshagene for deg som som drømmer om å bo sentralt, samtidig fredelig. Sentrumshagene ligger i Skoleveien, midt i hjertet av ÅS sentrum med umiddelbar nærhet til alt du trenger. Nærheten til Universitetet (NMBU) og den korte reiseveien til Oslo gjør dette nye nabolaget meget attraktivt for mange. Ås stasjon ligger 100 meter hjemmefra, som bringer deg til Oslo S i løpet av kun 19 minutter. Det er kortere reisetid til Oslo sentrum enn de aller, aller fleste som bor i hovedstaden kan skilte med. Og likevel bor du på et sted med bedre plass og renere luft. Like ved fabelaktige turområder, sommer som vinter.

Et godt sted å bo, med nærhet til alt.

Som skapt for to hjul

Fra Sentrumshagene har du alt du trenger i hverdagen. Sentrumshagene er også tilrettelagt for rikelig med sykkel – og lastesykkel-parkering både innendørs og utendørs på fellesområdene. I umiddelbar nærhet fra ditt hjem har du koselige kafeer, restauranter, butikker og områdets mange kulturtilbud. Du skal ikke behøve å reise langt for å oppleve noe stort. Ås kulturhus byr på teateroppsetninger, revyer, sang- og danseforestillinger, bibliotek og kino - noe for enhver smak.
Fra Sentrumshagene kan du enkelt hoppe på sykkelen til NMBU eller bare nyte milevis av vakre sykkelstier gjennom de varierte turstiene i området. På sommerstid er det kort vei til badestrendene i Drøbak, Son eller Larkollen og hele året arrangeres det en rekke gårdsutsalg og kulturaktiviteter i din hjemkommune Ås. I Sentrum av Ås vil du finne tilrettelagte sykkelveier og dessuten et eget sykkelhotell med plass til totalt 388 sykler. 

Bo med kort avstand til det du trenger

Sentrumshagene er skapt for mennesker i alle livssituasjoner med ulike boligtyper og inkluderende uteområder. I Sentrumshagene vil du ha tilgang til en rekke fasiliteter i nærområdet som gjør hverdagen enklere og mer behagelig. Du kan enkelt gjøre unna nødvendige ærend på vei hjem, nyte en middag med venner eller se en film på kino. Kiwi og Coop Extra når du på noen minutter til fots, det samme gjelder treningssenter, kjøpesenter og hyggelige spisesteder. Avstanden til barnehager og Nye Åsgård barneskole måles i hundremetere. Alt er tilgjengelig kun få minutter fra Sentrumshagene.

Togstasjonen ligger også et steinkast unna og fører deg til Oslo på kun 19 minutter. Her er du aldri langt unna det som skjer enten det er i Ås eller i storbyen. Ås er et område omgitt av vakker natur og grøntområder. Noe som gjør Ås til et ideelt sted for folk som ønsker å balansere en travel hverdag med ro og harmoni i naturen.

Velkommen hjem!


  • SENTRUMSHAGENE

    Meld din interesse her!

    Kontakt våre meglere

    Trenger du finansiering?