sentrumshagene

Om leilighetene

Endelig kommer leilighetene i Sentrumshagene! 

Sentrumshagenes første salgstrinn, Hus A, består av 60 moderne 2- og 3-roms leiligheter. Vi har lagt stor vekt på å skape moderne og effektive hjem av høy kvalitet med gode lysforhold.

Leilighetene i dette salgstrinnet er fra 35 til 65 kvm og leveres med solide materialvalg. Den åpne og sosiale kjøkkenløsningen får moderne innredning fra HTH, hvor du vil kunne velge mellom minimum fire forskjellige farger på fronter og benkeplater. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer som standard. For deg som kjøper tidlig er det mulig å gjøre egne tilpasninger på boligen før den blir ferdigstilt. På gulv leveres delikat enstavs eikeparkett i hvitpigmentert nyanse. Videre finner moderne og velutstyrt flislagt bad med store fliser, gulvvarme og downlights i taket. Også på bad vil du kunne velge mellom forskjellige fargevarianter på fliser. Alle leilighetene har deilige balkonger hvor tiden går ekstra sakte - om du vil det.

Alle leiligheter har behagelig heisadkomst direkte fra sin oppgang til felles bodarealer og garasjekjeller. Kontakt for megler for mer informasjon om muligheter for kjøp av din egen p-plass. 

Under vises illustrasjoner av et utvalg av leilighetene som tilbys i bygg A. For full oversikt over alle leilighetstyper se boligvelger.

Smarte og effektive 2-roms leiligheter 

Optimalt utnyttet 2-roms leilighetstype på 36, 2 kvm. Hver kvadratmeter er nøye gjennomtenkt som gir høy bokvalitet med stor balkong for sosiale sammenkomster. Se boligvelger for flere 2-roms leiligheter. 

Innholdsrike 3-roms leiligheter 

Hjørneleiligheter på 49,6 kvm med flott lys og utsyn fra to sider. Tilbyr 2 soverom, balkong og fleksibel planløsning. Se boligvelger for flere 3-roms leiligheter.

Større og sosiale 3-roms leiligheter 

Større 3-roms leiligheter på 65 kvm med sosial stue med åpen kjøkkenløsning, 2 gode soverom og sørvendt balkong på 10 kvm med flott utsyn mot frodig felleshage.